9-99hu Karaj receptek Kertészet

Sertésborda Karaj receptek - Karajból készült ételek


Karajból készült ételek sertésborda karaj receptek. Égetett töltött almás barackos sajtos borban párolt bundás gombával töltött hagymás káposztás karaj receptek. Almás karaj Afrikai karaj Barackos sertésborda Baranyai sertéskaraj Debreceni sertésborda Borban párolt karaj Francia sertésborda Gombával töltött karaj Hajdúsági sertésborda Londoni borda Májas töltött borda Sajtos karaj.

Karaj, sertésborda felhasználásával készült étel receptek

Karajból készült ételek
Karaj, Karajból készült ételek

Almás karaj

A kicsontozott karajt úgy szeleteljük fel, hogy a szeletek vége egyben maradjon.
A húst megsózzuk, és a szeletek közé meghámozott, fölszeletelt almát teszünk. ..

Afrikai karaj

Afrikai karaj - A karajszeleteket kiverjük, megsózzuk, és forró vajban, hirtelen megsütjük. A húsokat tálra rakjuk. A banánokat meghámozzuk, hosszában kettévágjuk ...

Barackos sertésborda

A karajszeleteket kicsontozzuk, jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és a vajban mindkét oldalukat piros-ropogósra sütjük. Tűzálló tálra ...

Barackos sajtos sertésborda

Barackos sajtos sertésborda hozzávalók: sertésborda, sárgabarack, barackpálinka, olaj, só, törött bors, 2 evőkanál liszt, 8 szelet szendvicskenyér, ementáli sajt, 1 dl olaj.

Baranyai sertéskaraj

Baranyai sertéskaraj elkészítése: A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, és meghintjük egy kevés törött borssal. Tűzálló tálra, egymás mellé lerakjuk. A gombát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Egy kanál olajban megpároljuk a reszelt vöröshagymát, majd a gombát zsírjára sütjük, és a hússzeletekre kenjük. Teszünk minden szelet húsra ...

Barcelonai karaj

Barcelonai karaj - Hozzávalók: 8 szelet sertésborda, fél szelet gépsonka, zsír, vöröshagyma, zöldpaprika, só, bors, liszt, vaj, fehér bor

  • Berni sertésborda Hozzávalók: sertésborda, karaj, gomba, hagyma, olaj, sajt, paradicsom, só, bors, petrezselyem, majoránna, 4 adag besamel mártás
  • Bihari bundás karaj szeletek - A karajt kicsontozzuk és felszeleteljük. A reszelt hagymát kevés olajban megpároljuk.
    A hússzeleteket meghintjük sóval ...
  • Borban párolt karaj A karaj szeleteket jól kiverjük, megsózzuk, majd lisztben átforgatva, forró zsírban pirosra sütjük. A megmaradt zsírba beleöntjük a bort, a paradicsomlevet, és jól felforraljuk. A húst egy nagyobb lábosba
  • Debreceni sertésborda - >Hozzávalók: sertésborda, füstölt szalonna, debreceni kolbász, burgonya, zsír, hagyma, zöldpaprika, paradicsom, liszt, só, paprika
  • Délvidéki sertésborda Hozzávalók: sertéskaraj, zöldpaprika, zöldbab, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, só, törött bors, lángolt kolbász, olaj
  • Égetett sertésborda - sertéskaraj, sertéskaraj só, olaj, vaj, gomba, tejföl, bors, konyak.
    Égetett sertésborda készítése : A karaj szeleteket kicsontozzuk, kiverjük és besózzuk. Fele vajat, fele olajat megforrósítunk, és a hússzeletek mindkét oldalát
  • Elzászi sertésborda - karaj szelet, sertésborda só, liszt, zsír, császár szalonna, virsli, hagyma, savanyú káposzta, egy kevés köménymag. Elzászi sertésborda készítése : A karaj szeleteket hirtelensültként elkészítjük. A felhasznált zsír egy részéből pecsenyelevet készítünk, belerakjuk a kisütött szeleteket ...

Firenzei sertésborda

Firenzei sertésborda készítése : A spenótot vízben megfőzzük, lecsurgatjuk, és finomra vagdaljuk. A sertésbordát kicsontozzuk, vékonyra kiverjük, besózzuk, és egy kevés zsírban ropogósra sütjük. A pecsenye levével és a vajjal keverjük össze a parajt, törött borssal ízesítjük, és egy mély tűzálló tálba terítjük. Ráfektetjük a hússzeleteket, és ráöntjük a következő mártást: a lisztet a vajjal és a sós tejjel ...

Fogarasi kapros sertésborda

Fogarasi kapros sertésborda készítése : A hússzeleteket nagyon vékonyra verjük, besózzuk és teflon edényben vagy nagyon kevés zsírban megsütjük, majd pecsenyés tálra fektetjük. A zsírból és lisztből nagyon világos rántást készítünk, belerakjuk a finomra vágott kaprot, 1-2 percig pároljuk, majd a csontlével ...

Francia sertésborda

Hozzávalók: sertéskaraj vagy lapocka, sárgarépa, petrezselyemgyökér,
vöröshagyma, olaj, fehér bor, só, bors, köménymag, cukor, tárkonyecet Francia sertésborda elkészítése ...

Gombával töltött karaj

Gombával töltött karaj - Hozzávalók: karaj, gomba, fej vöröshagyma, pirospaprika, só, bors, kemény tojás, nyers tojás, egy csipet kakukkfű, Piros Arany, olaj, gerezd fokhagyma, paradicsom, zöldpaprika, tejföl, zsemle
Gombával töltött karaj elkészítése: A gombát vékonyan fölszeleteljük, és gombapörköltet készítünk belőle. Hozzákeverjük az áztatott zsemlét, a tejfölt, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a kakukkfüvet ...

Hagymás karaj

Hagymás karaj - A karajt megsózzuk, borsozzuk, bekenjük mustárral, és a vajban vagy margarinban mindkét oldalát pirosra sütjük. Öntünk rá 1 dl fehér bort. A vöröshagymákat megreszeljük ...

Hajdúsági sertésborda

Hozzávalók: karaj, sertésborda lángolt kolbász, 2 kemény tojás, nyers tojás, savanyú uborka, olaj, só, törött bors, kanál pirospaprika, evőkanál reszelt vöröshagyma, kakukkfű

Hargitai sertésborda

A kockára vágott füstölt szalonnát kisütjük, ezen megpirítjuk a felvágott vöröshagymát, megszórjuk pirospaprikával, és rátesszük a savanyú káposztát, paprikát és paradicsomot.
A sertésborda szeleteket forró ...

Illatos sertésborda

A karajszeleteket megsózzuk, egy kevés olajban megsütjük, és tűzálló tálban szétrakjuk. Meghintjük az apróra morzsolt bazsalikommal, minden szeletet leborítunk ...

Káposztás karaj

A karajszeleteket megsózzuk, megborsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen kisütjük. A darált sertéshúst egy kevés olajban

Karfiolos sertésborda

A húsból hirtelensültet készítünk, pecsenyezsírral átkent tűzálló tálba sorjába lerakjuk. A sós vízben puhára főtt karfiolból ...

  • Karottás sertésborda - A hússzeleteket kicsontozzuk, vékonyra kiverjük, megsózzuk, és egy kevés olajban hirtelen, mindkét oldalukat szép pirosra sütjük. A zöldségféléket megtisztítjuk, majd ...
  • Kolbásszal tötött karaj A karajról a csontot eltávolítjuk, és a közepébe hegyes késsel üreget fúrunk, és belehúzzuk a megmosott kolbászt. A húst megsózzuk, átkenjük egy kis ecettel ...
  • Kolozsvári sertésborda A hússzeleteket alaposan kiverjük, sózzuk, fűszerezzük, forró olajban hirtelen pirosra sütjük és félretesszük. A pecsenyezsírban megpirítjuk az ...
  • Londoni borda Hozzávalók: szelet karaj, só, bors, curry, gerezd fokhagyma, vaj, tejföl, kiskanál mustár, tojás, reszelt hagyma
  • Májas töltött borda - A májat vagy májkrémet fűszerezzük egy kevés cayenni borssal és reszelt szerecsendióval, majd a bordákba éles késsel kis zsebet vágunk, és ...

Megosztás !



Kertészeti Áruház Kategóriák

Kertészet - Webáruház

Évelő növények