Délvidéki sertésborda - Sertéshúsos étel receptek

Délvidéki sertésborda, Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj,
30 dkg zöldpaprika,
50 dkg zöldbab,
2 db vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
só, törött bors,
10 dkg lángolt kolbász, olaj.
Délvidéki sertésborda készítése :
A vöröshagymát apróra vágjuk és egy dl olajban üvegesre pároljuk. Ezen a hagymás zsiradékon megpirítjuk a kivert, megsózott, borsozott hússzeleteket, hozzáteszünk 2 db zúzott fokhagyma gerezdet. Ezután a karikára vágott kolbászt, majd kevés pirítás után a feldarabolt zöldpaprikát és az apróra vágott zöldbabot is. Kevés vízzel az egészet puhára pároljuk.
Tojásos galuskával vagy burgonyával tálaljuk.

Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

délvidéki sertésborda, sertéskaraj, zöldpaprika, zöldbab, vöröshagyma, fokhagyma, törött bors, lángolt kolbász, olaj

Délvidéki sertésborda