Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/981-7694

Vissza az oldal tetejére

A növények értékesítése szünetel!
Jelenleg VETŐMAGOK és KÖNYVEK rendelhetők áruházas oldalainkon!
Növényeket 2022. február hónaptól kínálunk újra.

Az Ön bevásárlókosara üres.

Rólunk - Wiandt Díszfaiskola Bt. Kertészet

Wiandt Díszfaiskola Bt. - Bemutatkozás

Updated: 2018-08-18

Wiandt Kertészet lerakat pénztár

Kertészet pénztár épület

Cím: 2900. Komárom, Ácsi út 34.

1989-től foglalkozunk dísznövényekkel. Kezdetben, mint termelők díszcserjék, fenyőfélék szaporítását és továbbnevelését végeztük több éven át. Az előállított növényeket magyarországi kertészetek, faiskolások vásárolták meg, akik sok helyről érkeztek hozzánk. Akkor még Érden laktunk és a kis kertünk mellett több helyen béreltünk kisebb kert részeket, hogy elférjenek a nagy iramban szaporított növényeink.

Kertészeti lerakatunkat 1995-ben nyitottuk meg Komáromban. A kínálatunkban örökzöldek, fenyőfélék, cserjék, sok szép színes évelő növény, cserje, tavi növények és gyümölcs fajták szerepeltek.

2004. évtől nyitottuk meg a lerakatunk mellett online webáruházunkat és kezdtük meg csomagküldő tevékenységünket. Igyekszünk minden évben meglepni vásárlóinkat rég elfeledett, vagy méltatlanul háttérbe szorult évelő virágokkal,cserjékkel, vadgyümölcs fajtákkal.

Ezek mellett természetesen az újdonságok is szerepet kapnak a webáruházunk kínálatában. Nagy hangsúlyt fektetünk a növény-kínálatunk kialakítása során arra, hogy lehetőleg átlagos kerti talajon, közepes öntözöttségű kertben is szépen fejlődjenek az általunk eladott növények. A webáruházban kapható növényeket hazai termelőktől szerezzük be, és csak jó minőségű növényeket vásárolunk meg. A cserjék, és évelő növények mellett bőséges mocsári-, és vízinövény, tavirózsa kínálattal is segítjük vásárlóinkat kertjük kialakításában.

A kertészeti lerakatunkban / Komárom, Ácsi u. 34. / több fajta bambusz beültetve is látható. Viszonylag nagy számban kínálunk kora tavasszal és késő ősszel olcsó szabad gyökerű növényeket, gyümölcs fajtákat, cserjéket, díszfákat. Ezen növények fejlődését a következő évben is figyelemmel kísérjük, igyekszünk nem eladni az összes növényt, hogy láthassuk a következő évben eredésüket.

2013-tól új áruházas oldalra költözött kínálatunk. Vásárlóink most már véleményt írhatnak a növény fajtákról, tapasztalataikról, élményeikről, a részletes tulajdonság kereső segítségével pedig könnyen ki tudják választani a keresett növényeket. Kereshetnek virágzási idő, jellemző tulajdonság, méret, magasság és fényigény szerint is.

A webáruház termékoldalain tájékoztatjuk vásárlóinkat a növények igényéről, fontosabb tulajdonságairól, a csomagszállítás módjáról és a csomag érkezésének idejéről.

Wiandt Kertészet Lerakat részlet

Telephely részlet

Wiandt Kertészet Lerakat részlet

Kertészet - telephely részlet

Kertészet Komárom   -   Főoldal

 

Wiandt Kertészet Online Webáruház - Köszönjük bizalmukat!

Wiandt Gábor
ügyvezető

 
Gyümölcs fajták Gyümölcsfa csemeték erdei bogyós gyümölcsök