Kolbásszal tötött karaj

Kapros ételek

Kolbásszal tötött karaj, Hozzávalók:

1 kg karaj,
20 dkg kolbász,
10 dkg zsír,
2 dkg liszt,
3 dkg paradicsompüré,
2 evőkanál ecet,

Kolbásszal tötött karaj készítése :

A karajról a csontot eltávolítjuk, és a közepébe hegyes késsel üreget fúrunk, és belehúzzuk a megmosott kolbászt.

A húst megsózzuk, átkenjük egy kis ecettel, és forró zsírral leöntve puhára, pirosra sütjük, közben zsírjával öntözgetjük.

A megpuhult húst kiemeljük, fölszeleteljük, a visszamaradt zsírban lisztet pirítunk, vízzel hígított paradicsompürét teszünk bele, összeforraljuk, és megszűrve a hús alá öntjük.

<<< sertéshúsos ételek

Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett