Karottás sertésborda - Sertéshús receptek

  • 2018-11-27

Karottás sertésborda, Hozzávalók:
8 szelet karaj,
40 dkg sárgarépa (de lehet karfiol, vegyes zöldség, zöldborsó vagy zöldbab is),
1 dl olaj,
só.
Karottás sertésborda készítése :
A hússzeleteket kicsontozzuk, vékonyra kiverjük, megsózzuk, és egy kevés olajban hirtelen, mindkét oldalukat szép pirosra sütjük.
A zöldségféléket megtisztítjuk, majd feldaraboljuk.
A húst mély tűzálló tálba rakjuk, mellérakjuk a zöldségeket, egy kevés vizet aláöntve puhára pároljuk.
Tálalás előtt, fedő nélkül, zsírjára sütjük.

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

Karottás sertésborda, karaj, sárgarépa, karfiol, vegyes zöldség, zöldborsó, zöldbab, olaj, só

Karottás sertésborda