Baranyai karaj

  • Frissítve: 2019-09-14

Karaj receptek   Gomba receptek

Baranyai karaj hozzávalók

  • 8 szelet karaj
  • 1/2 dl olaj
  • 20 dkg gomba
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • só, törött bors, szerecsendió
  • 8 szelet sonka
  • 8 szelet Göcsej sajt
  • 5 dkg vaj

Baranyai karaj elkészítése

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, és meghintjük egy kevés törött borssal.

Tűzálló tálra, egymás mellé lerakjuk.

A gombát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk.

Egy kanál olajban megpároljuk a reszelt vöröshagymát, majd a gombát zsírjára sütjük, és a hússzeletekre kenjük.

Teszünk minden szelet húsra egy-egy szelet sonkát és sajtot.

Tálalás előtt 10-15 percig forró sütőben sütjük.

   Bécsi omlett    Berni sertésborda