Baranyai karaj - Sertés receptek

Baranyai karaj hozzávalók:
  • 8 szelet karaj
  • 1/2 dl olaj
  • 20 dkg gomba
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • só, törött bors, szerecsendió
  • 8 szelet sonka
  • 8 szelet Göcsej sajt
  • 5 dkg vaj

Baranyai karaj elkészítése

A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, és meghintjük egy kevés törött borssal.
Tűzálló tálra, egymás mellé lerakjuk.
A gombát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk.
Egy kanál olajban megpároljuk a reszelt vöröshagymát, majd a gombát zsírjára sütjük, és a hússzeletekre kenjük.
Teszünk minden szelet húsra egy-egy szelet sonkát és sajtot.
Tálalás előtt 10-15 percig forró sütőben sütjük.

Baranyai karaj, karaj, olaj, gomba, vöröshagyma, sonka, sajt, szerecsendió, bors, vaj


Kapcsolódó oldalak

  Fák, fenyők