Telefon: 06-20/981-7694 | E-mail: info(@)tuja.hu

Wiandt Kertészet Wiandt Kertészet

Marhahúsból készült ételek - Marhahúsos receptek

Marhahúsos ételek

Andalúziai beefsteak recept

Andalúziai beefsteak hozzávalók: 60 dkg marha vesepecsenye vagy hátszín szelet, 2 padlizsán, 10 dkg sonka, 5 dkg gomba, 20 dkg paradicsom, 20 dkg vöröshagyma, 1 dl olaj, zöldpetrezselyem.

Andalúziai bélszínszeletek

80 dkg bélszín, 8 szelet főtt sonka, 2 evőkanál reszelt hagyma, 1 kávéskanál vágott zöldpetrezselyem, 1 dl olaj, egy diónyi vaj, só, cayenni bors.
Andalúziai bélszínszeletek készítése : A bélszínszeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és forró olajban hirtelen megsütjük. A sonkaszeleteket szintén hirtelen sütjük...

Angol bélszín

1 kg tisztított bélszín,
3 dkg só,
3 dkg bors,
15 dkg zsír,
4 dkg mustár.

Angol bélszín készítése :

Az érett bélszín hártyáját lehúzzuk, a húst megsózzuk, törött borssal fűszerezzük, egy kis mustárral megkenjük.
Serpenyőben zsírt hevítünk, és a forró zsírban a bélszín minden oldalát szép pirosra sütjük.
Közben a sütőt 10 percig teljes lángon előmelegítjük, és a bélszínt beletesszük...

Bajor rostélyos

Bajor rostélyos készítése: A húst kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. A tarját és a burgonyát kockákra vágjuk, összekeverjük, és elosztjuk a húson. A húst begöngyöljük, és fogvájóval összetűzzük. A zöldséget és a hagymát apróra vágjuk és megpirítjuk, a göngyölt húst beletesszük, egy kis vízzel felöntve pároljuk. Ha a hús megpuhult, levébe egy kevés lisztet hintünk, tálaláskor ráöntjük a tejfölt.

Balkáni töltött hús

1 kg marhahús (stefánia vagy felsál) vagy sertéslapocka,
3 dkg vaj,
1 nagy fej vöröshagyma,
só, törött bors, pirospaprika,
metélőhagyma,
16 dkg lángolt kolbász,
10 dkg zsemlemorzsa,
zöldpetrezselyem,
olaj, szegfűbors.

Barceloniai bélszínszeletek

Barceloniai bélszínszeletek készítése: A pirított zsemleszeleteket megkenjük sonkakrémmel, melyet úgy készítünk, hogy a sonkát megdaráljuk, elkeverjük tejföllel, sózzuk, borsozzuk. A bélszínszeleteket egy kevés forró olajban hirtelen megsütjük, és elosztjuk a megkent pirítós szeleteken. A gombát, a párolt hagymát zsírjára sütjük, meghintjük sóval, borssal, szerecsendióval, zöldpetrezselyemmel, és a hús mellé tálaljuk. Adjunk még hozzá apró sült hagymát és töltött paradicsomot.

Bátaszéki felsál

Bátaszéki felsál készítése: A felsált úgy szeleteljük, hogy az első szeletet nem vágjuk végig, hanem a másodikat, így kiterítve szép nagy hússzeletet nyerünk. Téglalap formára faragjuk, a leeső részeket megdaráljuk. Egy kevés olajban megpirítunk egy kiskanál reszelt hagymát, megborsozzuk, majd teszünk rá kb. 10 dkg karikára vágott hagymát...

Bécsi bélszín

Hozzávalók: 75 dkg vesepecsenye, só, bors, 2 evőkanál vaj vagy margarin, 1 hagyma, 1 karotta, 1 póréhagyma, egy fél zeller kockára vágva, 1 kanál paradicsom püré, 2,5 dl tejföl.
Bécsi bélszín készítése : A húst megsózzuk, borsozzuk, a vajat egy edényben megolvasztjuk, a zöldséget beletesszük, és a húst rátesszük. Az előmelegített sütőben kb. 45 perc alatt ropogósra sütjük, közben gyakran öntözzük. Ha megsült a hús, kivesszük, melegen tartjuk. A zöldséget felöntjük egy kevés vízzel, hozzáadjuk a paradicsompürét ...

Beefsteak vagdalt húsból

Beefsteak vagdalt húsból készítése : Személyenként 15 dkg sovány marhahúst veszünk. Megmossuk, majd húsdarálón többször megdaráljuk. Utána jól átgyúrjuk, gyúrás közben többször megpermetezve hideg vízzel. Egy kissé megsózzuk, borsozzuk. A masszából kerek szeleteket formálunk ...

Bélszínszeletek bordeaux-i módra

Hozzávalók: 8 szelet vesepecsenye, 8 szelet pirított zsemle, 16 dkg velő, 2 dl vörös bor, 2 kanál vágott zöldpetrezselyem, só, bors, 3 tojás, 1 dl olaj, 1 kanál hagyma, fehérbors, 1 mokkáskanál paradicsompüré, tárkony, cayenni bors.

Bélszín gombás zöldborsóval

8 szelet bélszín,
30 dkg gomba,
1 dl olaj,
só, bors,
20 dkg máj,
20 dkg zöldborsó.

Bélszín gombás zöldborsóval készítése :

A gombát kockákra vágjuk, és sóval, törött borssal egy kevés vajban zsírjára pároljuk.
Rátesszük a vékony csíkokra vagy kockára vagdalt májat, megpirítjuk, majd teszünk hozzá 6-8 kanál zöldborsót.
Jól átmelegítjük, elkeverjük, és a hirtelen sütött vesepecsenyére halmozzuk.

Bélszín szalonnával, sárgarépával tűzdelve

Bélszín szalonnával, sárgarépával tűzdelve készítése : A bélszínről minden faggyút, hártyát letisztítunk, megmossuk, a húsverővel jól kiverjük. A szalonnával megtűzdeljük. Közepén lyukat fúrva megtölthetjük egy hosszú, egyenes répával, vagy metéltre vágjuk a répát, és megtűzdeljük ...

Bélszínszelet francia módra

Bélszínszelet francia módra készítése : A húsból négy egyforma szeletet vágunk, jó vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd forró zsírban megsütjük. A gombát és a hagymát apróra vágjuk, megpároljuk, és megkenjük vele a hússzeleteket. A tojásokból négy lepényt sütünk, és ezekbe göngyöljük a megkent hússzeleteket, majd ráöntjük ...

Bélszínszeletek örmény módra

Hozzávalók: 8 szelet vesepecsenye, 8 szelet pirított zsemle, 3 paradicsom, 20 dkg gomba, 1 kanál reszelt hagyma, só, fehérbors, 1 dl olaj, 1 kanál vaj.

Bélszínszeletek rossini módra

Bélszínszeletek rossini módra készítése : A zsemleszeleteket forrón megkenjük libamájkrémmel. A bélszínszeleteket megsózzuk, borsozzuk, egy kicsit kiverjük, és forró olajban hirtelen megsütjük.Minden májjal megkent pirítósra teszünk egy szelet bélszínt. A gombát apróra vágjuk, és vajban ...

Borsos bélszíntokány

Borsos bélszíntokány készítése : A húst jó vékony csíkokra szeleteljük. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd az olajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a paradicsompürét, öntünk rá egy kevés vizet, és folytonos keveréssel 2-3 percig ...

Borsos pecsenye

Borsos pecsenye készítése : A hússzeleteket kiverjük, megkenjük olajjal, megsózzuk, alaposan megborsozzuk, és hideg helyen pihentetjük. A fokhagymát pépesre zúzzuk (vagy kaparjuk) összevegyítjük pirospaprikával és mustárral. Ezzel a masszával megkenjük a hússzeleteket, majd roston megsütjük ...

Borsos tokány

Borsos tokány készítése : A húst vékony csíkokra daraboljuk a füstölt szalonnával együtt. Az olajban a szalonnát kisütjük, majd a pörcöt félretesszük. Az olajban megpirítjuk a feldarabolt vöröshagymát, s rátesszük a húst, megsózzuk, majd egy kevés vízzel puhára pároljuk. Hozzátesszük a paprikát, a paradicsomot ...

Citromos marhaszelet

Hozzávalók: 4 kb. 15 dkg-os hússzelet, 10 dkg füstölt szalonna, 10 dkg zsír, 1 fej vöröshagyma, citrom, 15 dkg sárgarépa, 2 dl csontlé, 1 dl bor, 1 evőkanál liszt, 1 dl tejföl, só, törött bors.

Esterházy rostélyos

Esterházy rostélyos készítése : A rostélyost kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és az edényben nagy lángra téve az olajban minden oldalát pirosra sütjük. A zöldségféléket megtisztítjuk, vékony metéltre vágjuk, hozzáadjuk a paprikát, és ugyanabban a zsírban megpirítjuk. Hozzáadjuk a szemes borsot, felhígítjuk 2 dl vízzel, borral vagy Húslevessel, felforraljuk, és rászűrjük a hússzeletekre. Takaréklángon, fedő alatt, puhára pároljuk. A húst ezután kivesszük a mártásból. ..

Felsálrolád

Felsálrolád készítése : A szeletekre vágott marhafelsált és a fölszeletelt sertéscombot megmosva jól kiverjük, megsózzuk. A szeleteket egymásra fektetjük, minden felsálszeletre egy combszeletet helyezünk. A kettős szeleteket felsodorjuk, és vékony zsineggel átkötjük, jó szorosan. A zsírba egy kis fej apróra vágott vöröshagymát és egy citrom levét ...

Felvidéki csavart felsál

Felvidéki csavart felsál készítése : A felsál szeleteket óvatosan, jó vékonyra kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. A jól megdarált húshoz adunk 4-5 kanál tejfölt, sót, borsot, apróra vágott zöldpetrezselymet, alaposan összedolgozzuk, és egyenletesen a hússzeletekre kenjük. A szalonnát hajszálvékonyra szeleteljük, és a hússzeletekre fektetjük. Ezután a hússzeleteket felcsavarjuk, hústűkkel összetűzzük. Forró olajban hirtelen ...

Fertődi tokány

Hozzávalók: 60 dkg marhahús (stefánia vagy pacsni), 1 fej vöröshagyma, 1 dl olaj, 1 púpozott kávéskanál majoránna , 1 kanál Vegeta, 1 mokkáskanál törött bors, 1 kanál mustár, 2 dl tejföl, 1 mokkáskanál pirospaprika

Fogarasi gombás rostélyos

Fogarasi gombás rostélyos készítése : A rostélyos szeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, egy kevés olajban hirtelen megsütjük. Zsírjában egy apróra vágott vöröshagymát üvegesre párolunk, hozzáadunk 3-4 szeletke citromhéjat, 1 kanál citromlevet, a törött borsot, sáfrányt, szerecsendióvirágot, csövespaprikát, pirított gombát, föleresztjük egy kevés vízzel vagy húslevessel, ...

Fokhagymakrémes hátszín

Fokhagymakrémes hátszín készítése : A felszeletelt hátszín, felsál vagy rostélyos szeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajban hirtelen átsütjük. Öntünk alá 1 dl bort, kevés vizet, és takaréklángon fedő alatt pároljuk. Ha kezd pirulni, hozzáadunk 4-5 gerezd zúzott fokhagymát ...

Főtt marhahús ízes mártással

Hozzávalók: 80 dkg főtt marhalábszár, 15 dkg kolozsvári füstölt szalonna, 10 dkg füstölt főtt tarja, 1 közepes nagyságú vöröshagyma, 2 dl bor, só, bors, 1 kanál paradicsompüré, 1 babérlevél

Francia töltött bélszín

Francia töltött bélszín készítése : A bélszínt letisztítjuk, majd hosszában bevágjuk kétszer úgy, hogy szépen kiterüljön. Egy kissé kiverjük, megsózzuk, meghintjük borssal, és megtöltjük. A darált sertéshúst elkeverjük az apróra vágott füstölt szalonnával, egy tojással, egy tejben áztatott zsemlével, apró kockákra vágott savanyú uborkával, sóval, borssal és a bélszínre terítjük. A májat zsírban hirtelen megfuttatjuk ...

Fűszeres göngyölt vagdalt hús

Hozzávalók: 70 dkg darált hús (fele sertés-, fele marhahús kétszer darálva), 2 tejbe áztatott zsemle, 2 tojás, 1 reszelt hagyma, 1 kanál mustár, egy késhegynyi só, pirospaprika, törött bors, kapor, snidling, petrezselyem, majoránna, kakukkfű, 5 dkg sajt

Gombás vesepecsenye

Gombás vesepecsenye készítése : A gombát finomra szeleteljük, és egy kevés olajban megpirítjuk. Sűrű besamelmártást készítünk, belekeverjük a gombát. A hússzeleteket ízlés szerint fűszerezzük, és hirtelen kisütjük. A gombás mártást a szeletekre halmozzuk, letakarjuk 1-1 szelet sajttal ...

Göngyölt felsál

Göngyölt felsál készítése : A felsál szeleteket óvatosan kiverjük vékonyra, hogy minél nagyobb szelet húst nyerjünk. (Vigyázzunk, hogy el ne szakadjon.) Ezután a szeleteket megsózzuk, borsozzuk, meghintjük a fűszernövényekkel, megkenjük vékonyan mustárral, és elosztjuk rajtuk a sonkát majd a vékony sajtszeleteket. Megkenjük paprikakrémmel, és felcsavarjuk oly módon, hogy széleit közben behajtjuk. Megtűzzük hústűkkel (vagy átkötjük vékony zsineggel), hogy szét ne nyíljanak. Ezután 1-2 kanál olajban a tekercsek

Göngyölt fűszeres felsál

Göngyölt fűszeres felsál készítése : Először a fenti anyagokból a tölteléket készítsük el. Miután jól összedolgoztuk, rákenjük a hússzeletekre. A megtöltött hústekercsek minden oldalát forró olajban hirtelen megsütjük. A földarabolt zöldségeket, a hagymát tepsibe tesszük, egy kicsit megpirítjuk egy kevés olajban, majd rátesszük a hústekercseket. Megszórjuk törött borssal ...

Göngyölt hús zöldfűszerekkel

Göngyölt hús zöldfűszerekkel készítése : A rostélyos vagy felsál szeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk. Megkenjük Piros Arannyal, fektetünk rá hajszálvékony szalonnaszeleteket, gazdagon meghintjük kaporral, zöldpetrezselyemmel, meghintjük snidlinggel, valamint kakukkfűvel. ..

Göngyölt rostélyos I.

Göngyölt rostélyos I. készítése : A rostélyost két szeletbe levágva szerezzük be. Mosás után óvatosan kiveregetjük, hogy el ne szakadjon. A sertéshúsból a hagymával paprika nélküli pörköltet készítünk. Megdaráljuk, összekeverjük a tojással, az áztatott, kicsavart zsemlével, sóval, borssal, 1-2 kanál tejföllel. A kiveregetett szeleteket megkenjük ezzel a keverékkel, felcsavarjuk, és szorosan összekötözzük. Lisztben megforgatva ...

Göngyölt rostélyos II.

Göngyölt rostélyos II. készítése : A rostélyost kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra szeletelt szalonnával és füstölt hússal befedjük. Begöngyöljük, fogvájóval összetűzzük, és forró zsírban, egy kis vízzel puhára pároljuk. A tejfölt egy kevés liszttel elkeverjük, a húsra öntjük, és még néhány percig pároljuk

Görög beefsteak

Görög beefsteak készítése : A marhahúst megdaráljuk, és összegyúrjuk a szétmorzsolt zsemlével, az apróra vágott hagymával, a megvagdalt uborkával, a nyers tojással, a majoránnával ...

Görög felsál

Görög felsál hozzávalók: 70 dkg felsál (vagy fartő) darálva, 5 dkg rizs, 1 fej vöröshagyma, 1 tojás, só, törött bors, 2 evőkanál olaj, 1 kiskanál paprikakrém, 3 evőkanál paradicsompüré, rozmaring, egy csipet cukor, 10 dkg gomba

Hagymás rostélyos

Hagymás rostélyos készítése : A hagymát vékony karikákra vágjuk, és egy kevés zsírban megpirítjuk. Kiszedjük a zsírból, és melegen tartjuk. A rostélyos szeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és hirtelen, szép pirosra sütjük a hagyma zsírjában. A kisült rostélyos szeleteket tálra rakjuk, megszórjuk ...

Hajdúsági bélszín

Hajdúsági bélszín készítése : A hagymát apróra vágjuk, és olajban megpirítjuk, őrölt köménymagot, pirospaprikát és feldarabolt paradicsomot adunk hozzá. Ha egy kicsit megpirult, rátesszük a bélszínt, és 2 dl húslevessel felöntve, sütőben ...

Hajdúsági töltött felsál

Hajdúsági töltött felsál hozzávalók: 1 kg felsál (kb. 8 szeletben), 30 dkg lángolt kolbász, 2 evőkanál mustár, só, törött bors, tárkonyecet, 1 fej vöröshagyma, 1 dl olaj, 60 dkg burgonya, paprikakrém, 1 dl bor.

Hamis borjúhús

Hamis borjúhús készítése : A húst kétszer megdaráljuk, majd hozzáadjuk a héjában főtt, szitán áttört burgonyát. A tejjel elkeverjük, fűszerezzük, és 1 órát pihentetjük. Ezalatt a marhahús a tejet teljesen magába szívja. Lisztezett deszkán lapos ...

Hátszínszeletek gombás mártásban

Hátszínszeletek gombás mártásban készítése : A kiveregetett hátszínszeleteket 2-3 mm-nyire bevagdossuk. A szeleteket lisztbe mártjuk, s forró zsírban mindkét oldalukat hirtelen átsütjük. A zsírban az apróra vágott hagymát megfonnyasztjuk, és 1-2 kanál forró vizet öntünk rá. Ebben a zsírban megpirítjuk a finomra vágott gombát ...

Hawaii bélszínszeletek

Hozzávalók: 8 szelet bélszín (vesepecsenye), 8 szelet sajt, 8 szelet ananász, 8 szelet paradicsom, só, bors, olaj.
Hawaii bélszínszeletek készítése : A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, és egy kevés olajban hirtelen megsütjük. Ezután minden hússzeletre egy-egy szelet sajtot ...

Hunyadi rostélyos

Hunyadi rostélyos hozzávalók: 2 szelet rostélyos, 15 dkg makaróni, 1 vöröshagyma, 10 dkg sonka, 1 tojás, 2 dl tejföl, 1 mokkáskanál paradicsompüré, 2 evőkanál reszelt hagyma, 2 zöldpaprika, 2 paradicsom, só, bors, szegfűbors, kakukkfű.

Huszárpecsenye

Huszárpecsenye készítése : A darált sertés- és csirkehúst tálba téve elvegyítjük egy tojással, a darált vagy apróra vágott füstölt szalonnával, a reszelt hagymával, 2 kanál tejföllel, sóval, borssal, pirospaprikával. A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, majd a jól elkevert tölteléket egyenletesen elosztjuk rajtuk. Felcsavarjuk és hústűvel összetűzzük, vagy zsineggel összekötjük. Olajat forrósítunk, és a hústekercseket ...

Indiai párolt hús

Indiai párolt marhahús hozzávalók: 1 kg marhahús (stefánia), 3 evőkanál liszt, só, törött bors, 1 evőkanál Piros Arany, curry, fehérbors, 1 evőkanál mustár, 2 dl bor, 1 fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 2 dl olaj

Iszákos pörkölt

Iszákos pörkölt hozzávalók: 80 dkg marhahús (lábszár), 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 5 dkg füstölt szalonna, 2 paradicsom, 1 zöldpaprika, 1 mokkáskanál kakukkfű, borsikafű, illetve bazsalikom, izsóp, 2 babérlevél, 7 dl vörös bor, só, törött bors, 1 dl olaj, 1 kiskanál pirospaprika

Húspástétom

Húspástétom készítése : A húst a karikára vágott zöldséggel és hagymával zsírban puhára pároljuk. A tojásokat megfőzzük, és a hússal együtt kétszer megdaráljuk. A vajat habosra keverjük, hozzáadjuk a húshoz, borssal, mustárral fűszerezzük, jól kikeverjük. Egy hosszúkás formát vízzel kiöblítünk, a pástétomot belenyomkodjuk, néhány óráig hidegen tartjuk ...

Jászsági gombás pecsenye

Jászsági gombás pecsenye készítése : Az apróra vágott füstölt szalonnát üvegesre pirítjuk, rátesszük a feldarabolt hagymát, megpirítjuk, ezután a gombát is vele pirítjuk. Rátesszük a darált húst, sót, borsot, szerecsendiót, zöldpetrezselymet, és egy kevés vízzel rövid ideig pároljuk. Zsírjára sütjük, teszünk bele két egész tojást, két kanál tejfölt és két kanál zsemlemorzsát. Hűlni hagyjuk, azután a kivert, megsózott, borsozott ...

Kanadai marhasült

Kanadai marhasült hozzávalók: 1 kg töltenivaló marhahús, 12 szem aszalt szilva, 1 csésze apróra vágott kenyérkocka, 5 dkg olvasztott vaj, 1 evőkanál reszelt hagyma, egy fél gerezd fokhagyma, egy kevés reszelt citromhéj, alma szeletek, só, bors

Lángoló marhasült

Lángoló marhasült készítése : A marhahús szeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, majd forró olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük. A sertés- vagy kacsamájat szeletekben enyhén megsütjük. Az almát fölszeleteljük ...

Majoránnás marhasült

Majoránnás marhasült készítése : A húst vékony csíkokra szeleteljük, megsózzuk és megborsozzuk. A hagymákat megtisztítjuk, karikára vágjuk, és egy kevés olajban üvegesre pároljuk. Rátesszük a húst, egy darabig kevergetve pirítjuk...

Marhafelsál makarónival lerakva

Marhafelsál makarónival lerakva készítése : A húst egy kevés ideig vízben főzzük, kivesszük, és kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk. A húslében megfőzzük a makarónit puhára, leszűrjük, majd vajjal kikent tűzálló tálba egy vékony réteget terítünk belőle. Meghintjük reszelt sajttal, kis vajdarabkákat teszünk rá, majd egy sor húsmetéltet ...

Marhafelsál tojással töltve
Marhasült

Marhatokány
Matrózhús
Mexikói vagdalt
Paradicsomos stefánia
Párolt gömbölyű felsál
Párolt pecsenye cigánymódra
Párolt stefánia vadasan
Pirított májgombóc tojással
Portugál pecsenye
Portugál stefánia szelet
Rakott rostélyos
Részeg rostélyos
Római ínyenctál
Rostélyos ízes mártásban
Rostonsült hátszínszelet
Sajtos vagdalt hús
Serpenyős rostélyos
Stefánia fészek
Svájci rostélyos
Svéd bélszín
Svéd húspogácsa
Svéd rostélyos
Svéd vesepecsenye
Szabadkai rostélyos
Szerb rostélyos
Tatár saslik
Tengerészhús
Toledói tokány
Tolnai fehérpecsenye
Tormás rostélyos
Töltött diétás rostélyos
Töltött marhahús
Töltött rostélyos citromosan
Töltött stefániasült
Töltött stefániasült ínyenyc módra
Töltött szív
Töltött vesepecsenye I.
Töltött vesepecsenye II.
Tűzdelt bélszín spanyol módra
Tűzdelt fehérpecsenye I.
Tűzdelt fehérpecsenye II.
Tűzdelt marhahátszín
Tűzdelt marhasült
Tűzdelt marhaszív
Vadas hús
Vadász felsál
Vadásztokány
Vagdalt pogácsák tejfölösen
Vallon göngyölt felsál
Velős rostélyos
Vesepecsenye mártásban
Vetrece
Virslivel töltött hústekercs
Vörös boros marha ragu
Marhahúsos étel receptek - Andalúziai beefsteak, Andalúziai bélszínszeletek, Angol bélszín, Bajor rostélyos, Balkáni töltött hús, Barceloniai bélszínszeletek, Bátaszéki felsál, Bécsi bélszín, Beefsteak vagdalt húsból, Bélszínszeletek bordeaux-i módra, Bélszín gombás zöldborsóval, Bélszín szalonnával, sárgarépával tűzdelve, Bélszínszelet francia módra, Bélszínszeletek örmény módra, Bélszínszeletek rossini módra, Borsos bélszíntokány, Borsos pecsenye, Borsos tokány, Citromos marhaszelet, Csáki rostélyos, Csángó rostélyos, Csavart hús, Csavart rostélyos, Csikós rostélyos, Dél-Amerikai chilis hús, Erdélyi tokány köleskásával, Erdélyi töltött stefánia, Erdész pörkölt, Esterházy rostélyos, Felvidéki csavart felsál, Göngyölt felsál, Göngyölt fűszeres felsál, Göngyölt hús zöldfűszerekkel, Indiai párolt hús, Iszákos pörkölt, Jászsági gombás pecsenye, Matrózhús, Mexikói vagdalt, Párolt gömbölyű felsál, Párolt stefánia vadasan, májgombóc rostélyos, részeg rostélyos, serpenyős rostélyos
Go to top of page