Bélszínszeletek bordeaux-i módra

Hozzávalók:
8 szelet vesepecsenye,
8 szelet pirított zsemle,
16 dkg velő,
2 dl vörös bor,
2 kanál vágott petrezselyem,
só, bors,
3 tojás,
1 dl olaj,
1 kanál hagyma,
fehérbors,
1 mokkáskanál paradicsompüré,
tárkony, cayenni bors.
Bélszínszeletek bordeaux-i módra készítése :
A pirított zsemleszeletekre velős tojást terítünk, és a hirtelen sült bélszínszeletekkel beborítjuk.

Vörösbormártással leöntjük, tetejére velőkarikákat helyezünk, és megszórjuk petrezselyemmel.

Vörösbormártás: apróra vágott vöröshagymát és egy késhegynyi fehérborsot a vörös borban felére befőzünk, teszünk hozzá egy késhegynyi Vegetát, egy kevés húslevest, apróra vágott tárkonyt, cayenni borsot.
Jól elkeverjük és átszűrjük.

Bélszín rossini módra
Bélszín francia módra