Andalúziai bélszín szeletek

ANDALÚZIAI BÉLSZÍN SZELETEK, Hozzávalók:

80 dkg bélszín,
8 szelet főtt sonka,

2 evőkanál reszelt hagyma,
1 kávéskanál vágott petrezselyem,
1 dl olaj,
egy diónyi vaj,
só, cayenni bors.
Andalúziai bélszínszeletek készítése :
A bélszínszeleteket kiverjük, sózzuk, borsozzuk, és forró olajban hirtelen megsütjük.
A sonkaszeleteket szintén hirtelen sütjük, mindegyikre egy bélszínszeletet helyezünk, és leöntjük portugál mártással.

Portugál mártás: a reszelt hagymát a vajban üvegesre pároljuk, erre tesszük a paradicsompürét, petrezselymet, cayenni borsot.

Töltött paradicsomot, töltött padlizsánt, apró sült hagymát és kolbászkarikákat adjunk körítésnek.