Csavart rostélyos

  • 2018-11-27

CSAVART ROSTÉLYOS, Hozzávalók:
1 kg rostélyosszelet,
15 dkg szalonna,
10 dkg reszelt sajt,
1 dl olaj, só, bors,
paprikakrém, szegfűbors, majoránna,
1 fej vöröshagyma,
2 dl tejföl,
1 kanál mustár.
Csavart rostélyos készítése :
A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük szegfűborssal, és beborítjuk vékony szalonnaszeletekkel.
Megszórjuk reszelt sajttal és felcsavarjuk.
Hústűvel megtűzzük, forró olajban megforgatjuk, majd egy kevés vizet aláöntögetve, puhára pároljuk.
Ha megpuhult, a mustárt elkeverjük a tejfölben és ráöntjük.
Makarónival vagy spagettival tálaljuk.
csavart rostélyos, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Csavart rostélyos