Csavart rostélyos

  • Frissítve: 2019-09-14  

CSAVART ROSTÉLYOS, Hozzávalók:

1 kg rostélyosszelet,
15 dkg szalonna,
10 dkg reszelt sajt,
1 dl olaj, só, bors,
paprikakrém, szegfűbors, majoránna,
1 fej vöröshagyma,
2 dl tejföl,
1 kanál mustár.
Csavart rostélyos készítése :

A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük szegfűborssal, és beborítjuk vékony szalonnaszeletekkel.

Megszórjuk reszelt sajttal és felcsavarjuk.
Hústűvel megtűzzük, forró olajban megforgatjuk, majd egy kevés vizet aláöntögetve, puhára pároljuk.

Ha megpuhult, a mustárt elkeverjük a tejfölben és ráöntjük.
Makarónival vagy spagettival tálaljuk.
csavart rostélyos, vadételek, leves

Csavart rostélyos