Főtt marhahús ízes mártással - Marhahús receptek

Hozzávalók:

80 dkg főtt marhalábszár,
15 dkg kolozsvári füstölt szalonna,
10 dkg füstölt főtt tarja,
1 közepes nagyságú vöröshagyma,
2 dl bor,
só,
bors,
1 kanál paradicsompüré,
1 babérlevél

Főtt marhahús ízes mártással elkészítése

A szalonnát apró kockákra vágjuk, majd kevés olajban kiolvasztjuk, illetve megpirítjuk. Hozzáadunk egy reszelt vöröshagymát, és kicsit pároljuk. Hozzáöntjük a bort, majd felforraljuk. Ezután beletesszük a babérlevelet, paradicsompürét, borsot és kb. 15 percig főzzük. Hozzáadjuk a felszeletelt főtt húst, jól átmelegítjük és tálaljuk.

bélszínszeletek rossini módra, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Főtt marhahús ízes mártással