Barceloniai bélszínszeletek

BARCELONAI BÉLSZÍNSZELETEK, Hozzávalók:
8 szelet bélszín,
20 dkg sonka,
20 dkg gomba,
1 evőkanál reszelt hagyma,
8 szelet pirított zsemle,
só, bors, szerecsendió,
1 kanál vaj,
1 dl olaj,
1 dl tejföl.
Barceloniai bélszínszeletek készítése :
A pirított zsemleszeleteket megkenjük sonkakrémmel, melyet úgy készítünk, hogy a sonkát megdaráljuk, elkeverjük tejföllel, sózzuk, borsozzuk.
A bélszínszeleteket egy kevés forró olajban hirtelen megsütjük, és elosztjuk a megkent pirítós szeleteken.
A gombát, a párolt hagymát zsírjára sütjük, meghintjük sóval, borssal, szerecsendióval, petrezselyemmel, és a hús mellé tálaljuk.
Adjunk még hozzá apró sült hagymát és töltött paradicsomot.

Hajdúsági bélszín