Kerti ötletek - Kertépítés Kertészkedés Metszés Szaporítás

Kertészkedés növénygondozás kertépítés tanácsok

Kerti ötletek, növények gondozása, kertészkedés, kertészeti tanácsok kertészkedés oldalunk segítséget szeretne nyújtani minden kertbarát olvasónak a kerttervezés, kertépítés folyamatában, növénygondozás metszés növényismeret szélesítésében.

Kerti ötletek, növények gondozása, kertészeti tanácsok oldalunk segítséget szeretne nyújtani minden kertbarát olvasónak a kerttervezés, kertépítés folyamatában, növénygondozás metszés növényismeret szélesítésében. Olvasóink könyebben eligazodhatnak a dísznövények világában, miután megkeresték és elolvasták a különféle kategóriába csoportosított növények fontosabb tulajdonságát, igényeit, esetleg gondozásuk, ápolásuk, metszésük módját. A kerttervezés folyamata nem is olyan ördöngős feladat, főleg, ha már egy picit tájékozottabbak vagyunk az egyes növény fajták főbb tulajdonságával. Egy saját magunk által megtervezett kert nagy örömet okozhat, ha mi magunk teszünk szert a növényismeretre, magunk választjuk ki a beültetett fajtákat és nem másra bízva küldjük a kertészhez a növénylistát, amiről, amúgy fogalmunk sincs mit takar.

kerti ötletek

Ötletek Növénygondozás - Metszés

Növények gondozása - Kertépítés Kerttervezés

Metszés

Pázsit - Gyep gondozása füvesítés Kert tervezés

Madarak

Oltás, Szemzés

  • Szemzés - A szemzés lehet hajtó- és alvószemzés, a szemzőhajtás szedése és tárolása, alany előkészítése, szemzés folyamata
  • T-szemzés - Bevágás az alanyon, a szempajzs megvágása, illesztés
  • Chipszemzés
  • Oltás - Oltás oltási módok oltás folyamata héj alá oltás koronába oltás

Szaporítás - növények szaporítása - betegségek

Vadgyümölcs vásárlás

Kerti ötletek Kertépítés Kertészkedés
Fel az oldal tetejére