Gesztenye rolád
- Frissítve: 2019-09-14
Sütemények, Édességek sütés nélkül Lekváros ételek Torta receptek
Gesztenyerolád, Hozzávalók:
60 dkg gesztenye
massza,
2-3 evőkanál rum,
5 cl rum,
20 dkg cukor,
2 tojássárgája,
15 dkg vaj,
csokoládédara.
Gesztenyerolád elkészítése:
A gesztenyemasszát egy kis cukorral és 2-3 evőkanál rummal eldolgozzuk. A
vajat kikeverjük a tojássárgákkal, 15 dkg cukorral és rummal.
A gesztenyemasszát
porcukorral jól meghintett celofánlapon kinyújtjuk, megkenjük a vajkrémmel, és
a celofánpapír segítségével roládformára felsodorjuk.
Megszórjuk a csokoládédarával,
és hűtőszekrénybe tesszük.
Két órával a fogyasztás előtt készítsük el.
Gesztenyealagút
Gesztenyecsemege
Gesztenye
puding
Gesztenyepüré
Gesztenyerolád
Gesztenyerolád csokoládéval
Gesztenye rudacska
Gesztenyés fánkocskák