Sütemény receptek - Gesztenyerolád csokoládéval

  • 2018-11-27
Hozzávalók:
12 dkg gesztenyemassza,
15 dkg vaj,
15 dkg cukor,
15 dkg csokoládé.
Gesztenyerolád csokoládéval elkészítése:
A gesztenyemasszát burgonyanyomón áttörjük, és keverünk hozzá 5 dkg vajat, és ha kell, egy kevés cukrot is.
Kikeverünk 10 dkg vajat, 10 dkg olvasztott csokoládéval és 10 dkg cukorral.
A gesztenyemasszát vizes ruhán vékonyra, szögletesre nyújtjuk, megkenjük a csokoládés masszával, és a vizes ruha segítségével felcsavarjuk.
A maradék csokoládéból és porcukorból készült csokoládémázzal leöntjük és lehűtjük.

Gesztenyepüré
Gesztenyerolád
Gesztenyerolád csokoládéval
Gesztenye rudacska
Gesztenyés fánkocskák