Görög beefsteak - Marhahúsos receptek

  • 2018-11-27

Marhahúsos ételek , Uborkás ételek

Görög beefsteak, Hozzávalók:
50 dkg marhahús,
1 tejbe áztatott zsemle,
1 kis fej hagyma,
1 ecetes uborka,
1 ,
1 mokkáskanál majoránna,
törött bors,
só,
liszt,
zsír.
Görög beefsteak készítése :
A húst megdaráljuk, és összegyúrjuk a szétmorzsolt zsemlével, az apróra vágott hagymával, a megvagdalt uborkával, a nyers tojással, a majoránnával, sóval, borssal. A masszából hússzeleteket formálunk, lisztben megmártogatjuk, és egy kevés zsírban, hirtelen kisütjük. Forró tálra szedjük, és a tetejére, tetszés szerint, pirított hagymát szórunk, vagy 1-1 tükörtojást sütünk.

Görög beefsteak
Görög csirke
Görög felsálGörög saláta
Görög sertésragu
Görög sült kolbász
Görög töltött oldalas

Érdemes kipróbálni
Amerikai töltött tojás
Bundás banán
Dán karfiolleves


Kapcsolódó oldalak