Rizses és tészás egytálétel receptek - Alföldi húsos gombóc





Rizses és tészás egytálétel receptek

Alföldi húsos gombóc

Hozzávalók:
burgonyás tészta,
30 dkg sertés lapocka,
1 hagyma,
1 evőkanál olaj,
só,
bors,
pirospaprika,
petrezselyem,
1 zöldpaprika,
1 paradicsom,
1 dl tejföl,
5 dkg reszelt sajt.
Alföldi húsos gombóc készítése :
A húsból pörköltet készítünk. Levét leöntjük, és a húst apróra vagdaljuk. A burgonyás tésztát kinyújtjuk, 5 x 5 cm-es négyzetekre vágjuk, és elosztjuk rajta a vagdalt húst. Gombócokat formálunk belőle, és vízben kifőzzük.
Tűzálló tálra rakjuk, ráöntjük a tejföllel elkevert pörköltlevet, majd a sajttal megszórva átsütjük. Alföldi húsos gombóc, burgonyás tészta sertés lapocka hagyma bors petrezselyem zöldpaprika tejföl reszelt sajt

Alföldi húsos gombóc




Elérhetőség

Wiandt Díszfaiskola Bt.
Wiandt Kertészet Komárom | Kert Kertészkedés Növények Webáruház
Ácsi út 34.
Komárom
2900
Hu
+36 20 981 7694
info@tuja.hu

Kapcsolat

Levél ügyfélszolgálatunknak. Levél ügyfélszolgálatunknak

Kérje Hírlevelünket

Tájékoztatjuk webáruházunk akciós árairól, beérkező új termékeinkről.

Kérje hírlevelünket

© 2016. Wiandt Kertészet Webáruház. Minden jog fenntartva! Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk