Szárnyas ételek, Csirke receptek - Sült jérce

  • 2018-11-27

Sült jérce, Hozzávalók:
1 csirke, citromlé,
só,
bors,
egy csomó petrezselyem,
olaj.
Sült jérce elkészítése:
Az egészben hagyott jércét kívül-belül megmossuk. Belsejét bedörzsöljük citromlével, sózzuk, borsozzuk, Tegyünk bele egy csomó petrezselymet, öntsünk alá egy kis vizet, és pároljuk puhára.
Utána vékonyan kenjük be olajjal, és forró sütőben roston, hirtelen süssük meg pirosra.
Spricceljük meg hideg vízzel, attól jó ropogós lesz. <<< csirke receptek

Sült burgonyapüré
Sült jérce
Sült karfiol sonkával
Sültoldalas spanyol módra
Sültpaprika saláta
Sült szalonnás csirke
Sült tojás joghurttal
Sült zeller sajttal
Sült spárgatök tejföllel