Gombás vesepecsenye

Gombás vesepecsenye, Hozzávalók:
60 dkg bélszín,
só,
bors,
15 dkg gomba,
petrezselyem,
1 dkg vaj,
1 evőkanál liszt,
1 dl tej,
1 dl olaj,
4 szelet sajt.
Gombás vesepecsenye készítése :
A gombát finomra szeleteljük, és egy kevés olajban megpirítjuk. Sűrű besamelmártást készítünk, belekeverjük a gombát.
A hússzeleteket ízlés szerint fűszerezzük, és hirtelen kisütjük.
A gombás mártást a szeletekre halmozzuk, letakarjuk 1-1 szelet sajttal, és forró sütőben átsütjük.

Gombás vesepecsenye
Gombás csirke
Gombás rakott hús
Gombás rizottó
Gombás vesepecsenye
Gombás raguleves
Gombás korhelyleves>