Francia uborkasaláta

  • Frissítve: 2023-09-02  

Uborkás ételek

FRANCIA UBORKASALÁTA, Hozzávalók:

50 dkg uborka,
30 dkg paradicsom,
1 kis fej hagyma,
1 csomó petrezselyem,
ecet, olaj, só.

Francia uborkasaláta készítése :

Az uborkát meghámozzuk, legyaluljuk, besózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk, mjad kicsavarjuk, tálra tesszük, s hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot.

Meghintjük az apróra vágott hagymával, megöntözzük ecettel, olajjal, egy csipet cukorral édesítjük, jól összekeverjük, végül megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.


  Kertészeti webáruház.


bogyós gyümölcsök díszfák évelő virágok cserjék online növényrendelés, csomagküldés