Francia csirke - Csirke receptek

FRANCIA CSIRKE, Hozzávalók:

1,2 kg-os csirke,
3 gerezd fokhagyma,
15 dkg margarin,
1 dl konyak,
2 dl bor,
só, bors, szerecsendió.
Francia csirke elkészítése :
A feldarabolt csirkét szép pirosra sütjük a forró margarinban.
Hozzáadjuk a péppé zúzott fokhagymát és elkeverjük, majd megsózzuk és borsozzuk. Leöntjük 1 dl konyakkal, meggyújtjuk, majd ezután ráöntjük a bort.
Ebben a mártásban puhára pároljuk, és szerecsendióval ízesített burgonyapürével tálaljuk.

<<< szárnyas ételek

    Francia fokhagymás csirke     Francia rakott csirke     Francia töltött csirke     Fűszeres csirkeaprólék     Fűszeres jércemell     Fűszeres párolt tyúk     Gesztenyés kappan