Sertés receptek - Spanyol zöldséges hús

  • 2018-11-27

Spanyol zöldséges hús, Hozzávalók:
személyenként 14 dkg marha-, sertés- vagy csirkehús,
1 kis fej vöröshagyma,
30 dkg zöldborsó,
30 dkg zöldbab ,
egy fél fej fejes saláta,
1 dl fehér bor,
1 evőkanál paradicsompüré.
Spanyol zöldséges hús készítése :
A darabokra vágott húst forró olajban megforgatjuk, majd ebben a zsírban az apróra vágott vöröshagymát is üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, zöldborsót, paradicsompürét, salátát (csíkokra vágva), fehér bort, és az egészet fedő alatt puhára pároljuk.
Zsírjára lesütjük, és forrón tálaljuk

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

Spanyol bab
Spanyol csirke
Spanyol csirke más módon
Spanyol omlett
Spanyol saláta
Spanyol spagetti
Spanyol töltött káposzta
Spanyol zöldbab
Spanyol zöldbabsaláta
Spanyol zöldséges hús