Sertés receptek - Sonkás vagdalt hús

  • 2018-11-27

Sonkás vagdalt hús, Hozzávalók:
60 dkg sertéshús,
2 zsemle,
2 dl tej,
2 tojás,
só,
törött bors,
1 dl olaj,
20 dkg sonka.
Sonkás vagdalt hús készítése :
A húst, a sonkát a tejbe áztatott zsemlékkel megdaráljuk, összekeverjük a tojásokkal, sóval, törött borssal, reszelt gyömbérrel és egy csipet kakukkfűvel. Kiolajozott őzgerincformába tömködjük, és 35-40 percig sütjük. Tálra borítjuk, és kisült levével megöntözzük.

<<< sertéshúsos ételek
Alufóliás kolbászkák,
Amerikai vagdalt hús,
Ananászos sertésszelet,
Balkáni húskrokett

Sonkás burgonya
Sonkás csirke fóliában
Sonkás fánk
Sonkás galuska
Sonkás kifli
Sonkás pulykamell
Sonkás rakott zeller
Sonkás rakott karaj
Sonkás rizottó
Sonkás rizs
Sonkás sertéskaraj
Sonkás táska
Sonkás tekercs spárgával
Sonkás vagdalthús
Sonkás sült sertésszelet
Sonkás töltött burgonya
Sonkás töltött burgonyatekercs