Mandulás csirke 2.

  • Frissítve: 2019-09-14  

Mandulás csirke 2., Hozzávalók:

1 csirke,
1-2 alma,
10 dkg mandula,
só, vaj.

Mandulás csirke 2. elkészítése :

A csirkét egészben hagyjuk, és belecsúsztatunk két almát. Az üreget hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük.

Kívülről megsózzuk, és a bőre alá különösen a mellrészen és a combnál tisztított mandulaszemeket dugdosunk.

A csirkét alufóliába csomagoljuk, és nagysága szerint, 35-40 percig a sütőben sütjük. Végül a fóliát felül kibontjuk, és megpirítjuk a húst.

Nagyon szépen megpirul a csirke, ha pirítás előtt a bőrét vajjal bedörzsöljük.
Grillsütőben is süthetjük.

<<< csirke receptek

Mandulás csirke 2.

    Mandulás csirkecomb recept     Mandulás töltött csirke     Marengói csirke recept     Mazsolás csirke     Nagyváradi ludaskása     Narancsos kacsa     Olasz csirke