Gombás rakott hús

GOMBÁS RAKOTT HÚS, Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb,
20 dkg rizs,
25 dkg gomba,
1 kis doboz paradicsompüré,
10 dkg sajt,
2 dl tejföl,
2 evőkanál zsír,
morzsa, paprika, só.
Gombás rakott hús készítése :
A húst vékonyra szeleteljük, és paprikás zsírban, megsózva, fedő alatt, puhára pároljuk.
Másik edényben zsírban megpároljuk a rizst és külön a gombát (fölszeletelve).
Zsírozott, morzsával meghintett tűzálló tálba lerakunk egy sor húst, megöntözzük a levével, erre egy sor rizst, majd egy sor gombát rakunk.
Amennyi az anyagunk, attól függően ismételjük a lerakást.
A felső réteg mindig rizs legyen.
Megöntözzük hígított paradicsompürével, megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk tejföllel, és sütőben kb. 20-25 percig sütjük.
gombás rakott hús, sertéshús receptek karaj, tarja, borda, csülök, dagadó lapocka oldalas, rántott húsok, pecsenyék, sütés, főzés, sertéshúsból készült ételek

Gombás rakott hús - Gombás ételek gombás húsos receptek rizs gomba sertéscomb
Gombás csirke
Gombás omlett
Gombás rizses csirkeaprólék