hu

Gombás raguleves,Levesek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Levesek - Gombás raguleves


Updated: 2016-12-19 Wiandt Gábor | Google+ | Twitter | Facebook

Leves receptek

Gombás ételek | - GOMBÁS RAGULEVES

Hozzávalók:
2 csirkeaprólék,
10 dkg gomba,
1 kis fej vöröshagyma,
15 dkg vegyes zöldség,
zöldpetrezselyem,
1 késhegynyi pirospaprika,
majoranna, 1 gyömbérgyökér, köménymag, szerecsendió,
1 dl tejföl,
só, törött bors
1/2 dl olaj.
Gombás raguleves elkészítése:
Az olajban megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a gombát, a fölszeletelt zöldségeket, meghintjük petrezselyemmel, pirospaprikával, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.
A közben 1 liter vízben megfőzött csirkeaprólékot hozzáadjuk, megsózzuk, borsozzuk, és vászon vagy tüllzacskóban belefőzzük a fűszereket (majoránna, kömény, gyömbér, szerecsendió).
Elkeverjük a tejföllel, és forrón tálaljuk.
Gombás ételek

gombás raguleves, levesek, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Gombás raguleves
Gombás csirke
Gombás rakott hús
Gombás rizottó
Gombás vesepecsenye
Gombás raguleves
Gombás korhelyleves
Gombás omlett
Gombás rizses csirkeaprólék