Recept kategóriák

Levesek - Gombás raguleves

Gombás ételek | - GOMBÁS RAGULEVES, Hozzávalók:
2 csirkeaprólék,
10 dkg gomba,
1 kis fej vöröshagyma,
15 dkg vegyes zöldség,
zöldpetrezselyem,
1 késhegynyi pirospaprika,
majoranna, 1 gyömbérgyökér, köménymag, szerecsendió,
1 dl tejföl,
só, törött bors
1/2 dl olaj.
Gombás raguleves elkészítése:
Az olajban megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzátesszük a gombát, a fölszeletelt zöldségeket, meghintjük petrezselyemmel, pirospaprikával, és egy kevés vízzel puhára pároljuk.
A közben 1 liter vízben megfőzött csirkeaprólékot hozzáadjuk, megsózzuk, borsozzuk, és vászon vagy tüllzacskóban belefőzzük a fűszereket (majoránna, kömény, gyömbér, szerecsendió).
Elkeverjük a tejföllel, és forrón tálaljuk.
Gombás ételekgombás raguleves, levesek, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Gombás raguleves
Gombás csirke
Gombás rakott hús
Gombás rizottó
Gombás vesepecsenye
Gombás raguleves
Gombás korhelyleves
Gombás omlett
Gombás rizses csirkeaprólék