Skip to content
  • Növényültetés
  • Kertészeti áruház
  • Kertészeti lexikon
  • Kapcsolat
Wiandt KertészetMain Menu
  • Mobil Menü
  •   Kertészeti webáruház
    • Kertészeti webáruház lerakat Komárom

      Kerti növények, évelők, vízinövények, gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök

      • Kertészeti Webáruház
      • Évelő virágok
      • Talajtakaró évelők
      • Sziklakerti évelők
      • Magas évelő növények
      • Díszfüvek
      • Páfrányok
      • Liliomok
      • Fűszernövények
      • Fenyők, facsemeték
      • Cserjék bokrok
      • Sövények
      • Vetőmagok
      • Az összes megtekintése >
  • Dísznövények
    •   Dísznövények áttekintés
    • Fenyő fajták
    • Díszcserjék
    • Fák Díszfák
    • Bambuszok
    • Évelő növények
    • Tavi növények
    • Szobanövények
  • Gyümölcsök
    •   Gyümölcsök áttekintés
    • Gyümölcsfák
    • Bogyós gyümölcsök
    • Fűszernövények gyógynövények
    • Zöldségek, zöldségtermesztés
  • Kerti tanácsok
    •   Kerti tanácsok áttekintés
    • Kerti munkák
    • Növényismeret kertészkedőknek
    • Növények szaporítása
    • Metszés
    • Fűmag vetés füvesítés
    •  Kertészeti Lexikon
  •  Receptek
    • Receptek, ételek takarékosan

      Csirkés Sertéshúsos Marhahúsos ételek Sütemények Gombás Tojásos ételek

      • Tojásos ételek
      • Gombás ételek
      • Sertéshús receptek
      • Sertésborda
      • Leves receptek
      • Csirke receptek
      • Marhahúsos ételek
      • Bélszín receptek
      • Zöldséges ételek
      • Egytálételek
      • Sütemények
      • Olasz ételek
      • Saláták
      • Mártások
      • Halételek
      • Köretek
      • Zsírban sült tészták
      • Meleg tészták
      • Sós sütemények
      • Spárga receptek

Zöldséges párolt csirke

  1. Receptek
  2. Zöldséges párolt csirke

Zöldséges párolt csirke

  • Frissítve: 2025-01-15  

Csirkehúsos ételek

Zöldséges párolt csirke, Hozzávalók:

1 csirke,
1 csomag vegyes zöldség,
2 szál spárga,
zöldborsó (konzerv is lehet),
paradicsom vagy paradicsompüré,
2 dl fehér bor,
vaj,
só.

Zöldséges párolt csirkeelkészítése

A csirkét besózzuk, és sütőben szép világossárgára sütjük.

Vajban megpirítjuk az apróra vágott leveszöldséget, rátesszük a paradicsomot, fehér borral felöntjük, majd a sült csirkét beletéve, fedő alatt puhára pároljuk.

Ha a csirke megpuhult, a zöldséges levet áttörjük, és hozzáadjuk a már megpárolt zöldborsót és apróra vágott főtt spárgát.

<<< csirke receptek

Zöldséges párolt csirke


Recept kategóriák

  • Csirke receptek
  • Sertéshúsból készült ételek
  • Marhahús receptek
  • Zöldséges ételek
  • Halételek

Online növény rendelés

  • Kertészeti webáruház
  • Vetőmagok Zöldségmagok
  • Évelő virágok
  • Cserjék bokrok

Növény leírások

  • Főoldal
  • Dísznövények
  • Gyümölcsök
  • Kerti tanácsok
  • Kertészeti lexikon
  • Receptek, Ételek takarékosan
           
Wiandt Kertészet Tuja.hu. Logo
  • 2900. Komárom, Ácsi út 34. Telefonszám (H-P: 09-17) +36-20-593-5661

Copyright © 2001-2025 Wiandt Kertészet     Minden jog fenntartva. Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk

Adatkezelési tájékoztató     Impresszum     Rólunk