Szárnyas ételek, Csirke receptek - Zöldséges párolt csirke

  • Frissítve: 2019-09-14  

Zöldséges párolt csirke, Hozzávalók:
1 csirke,
1 csomag vegyes zöldség,
2 szál spárga,
zöldborsó (konzerv is lehet),
paradicsom vagy paradicsompüré,
2 dl fehér bor,
vaj,
só.
Zöldséges párolt csirkeelkészítése:
A csirkét besózzuk, és sütőben szép világossárgára sütjük. Vajban megpirítjuk az apróra vágott leveszöldséget, rátesszük a paradicsomot, fehér borral felöntjük, majd a sült csirkét beletéve, fedő alatt puhára pároljuk.
Ha a csirke megpuhult, a zöldséges levet áttörjük, és hozzáadjuk a már megpárolt zöldborsót és apróra vágott főtt spárgát. <<< csirke receptek
tejfölös tyúk, szárnyas ételek, csirke receptek, csirke, olívaolaj, olívabogyó, paradicsompüré

Zöldséges párolt csirke