hu hu Vaddisznóhús receptek

Vaddisznóhús receptek Vaddisznó húsból készült ételek


Vaddisznóhúsból készült ételek vaddisznó receptek. Vadmalac comb vaddisznó tokány. Mustáros vaddisznó comb Vaddisznó pácolva vaddisznó tokány vadmalac comb párolva.

Vaddisznóhúsos recept. Vadmalac comb vaddisznó tokány


Hideg vaddisznó szeletek

Hozzávalók: vaddisznó comb vörös bor ecet citrom...

Hideg vaddisznó szeletek készítése

A megmosott, kicsontozott vaddisznó comb részt egybe megfőzzük. Nagyobb fazékban 3 l vizet, a vörös bort, egy kevés ecetet, a citromot vékonyan felszeletelve, az egész borsot, a karikára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert...

Mustáros vaddisznó comb

Mustáros vaddisznó comb hozzávalók: vaddisznó comb olaj só bors pirospaprika kanál mustár...
Mustáros vaddisznó comb elkészítése. A húst fölszeleteljük, megsózzuk, borsozzuk. A szeleteket lisztbe mártjuk, mustárral megkenjük, egy kevés olajban hirtelen mindkét oldalukat megsütjük, majd félretesszük. Zsírjában megpároljuk az apróra vágott hagymát...

Vaddisznó pácolva

Hozzávalók:
vaddisznó comb páclébr> Vaddisznó pácolva
A vaddisznó hátsó combját szoktuk pácolva elkészíteni. Ha nem túl kövér, a bőrös szalonnát is rajtahagyhatjuk, csak ujjnyi csíkokra vagy kockákra vagdaljuk be a bőrét, így jobban kisül, és nagyon jó ízt ad az egésznek. Először leforrázzuk...

Vaddisznó boros aszalt szilvával

Hozzávalók: vaddisznó comb só bors vaj aszalt szilva vörös bor tejszín kanál liszt.
Vaddisznó boros aszalt szilvával recept
A szilvát egy éjjelen át borban áztatjuk. A húst megsózzuk, borsozzuk, és a kimagozott szilvát a hússzeletekbe göngyöljük, és a roládot összekötözzük. Forró vajban körbesütjük, vízzel fölengedjük és 1 órát pároljuk...

Vaddisznó tokány

Hozzávalók: fiatal vaddisznó hús füstölt szalonna csöves paprika törött bors...
Vaddisznó tokány készítése
Legjobb ehhez az ételhez a fiatal vaddisznóhús. Bármilyen részéből lehet készíteni. Szalonnástól, bőröstől együtt feldaraboljuk, pörkölthöz való darabokra. Tegyük bele egy fazék forró vízbe. Felforraljuk, majd átszedjük hideg vízbe. Egy lábosban halványpirosra sütjük az apró kockákra vágott füstölt szalonnát ...

Vadmalac comb párolva

Hozzávalók: vadmalac comb zsiradék császárhús gomba vegyes zöldség...
Vadmalac comb párolva
A vadmalac húst megsózzuk, fűszerezzük, és forró zsírban vagy olajban hirtelen megsütjük. Áttesszük egy lábosba.
A zsírban a hagymát, zöldséget, zellert megpirítjuk, hozzáadjuk a babérlevelet és a fokhagymát is. Rátesszük a paradicsompürét és egy kanál lisztet, rövid ideig pirítjuk...

Növény vásárlás - Webáruház

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből