Vaddisznó boros aszalt szilvával

  • Frissítve: 2019-09-14  

Vad receptek

Vaddisznó boros aszalt szilvával, Hozzávalók:
4 szelet vaddisznó comb,
só,
bors,
2-3 kanál vaj,
40 dkg aszalt szilva,
2,5 dl vörös bor,
1,5 dl tejszín,
1/2 kanál liszt.
Vaddisznó boros aszalt szilvával készítése:
A szilvát egy éjjelen át borban áztatjuk. A húst megsózzuk, borsozzuk, és a kimagozott szilvát a hússzeletekbe göngyöljük, és a roládot összekötözzük. Forró vajban körbesütjük, vízzel fölengedjük és 1 órát pároljuk.
A maradék szilvát a borban pároljuk puhára, a levét liszttel besűrítjük, tejszínnel fölengedjük, és a húsra öntjük.
<<< vadhús receptek
nyúlpecsenye magyarosan, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Vaddisznó boros aszalt szilvával