Tojással töltött gomba - Gombás ételek

Hozzávalók:
40 dkg nagy kalapú gomba,
4 tojás,
vaj, só, bors.
Tojással töltött gomba elkészítése :
A gombát megtisztítjuk, szárát levágjuk, és a kalapokat egy kevés vajban sóval, törött borssal meghintve addig pároljuk, míg a saját levét el nem főtte.
A szárakat nagyon finomra vágjuk, s hasonló módon pároljuk zsírjáig, majd nyers elhabart tojást ütünk rá, és száraz rántottát sütünk belőle.
A gombakalapokat tálra rakjuk, és üregüket a rántottával púposan megtöltjük.
Rakhatjuk rögtön kenyérfalatkákra is.

<<< gombás ételek

tojással töltött gomba, gombás étel receptek, gombás ételek, levesek, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Tojással töltött gomba