Spárgafőzelék
- 2019-05-12
Spárgafőzelék, Hozzávalók:
1 kg spárga,
5 dkg vaj,
3 dkg liszt,
só,
1 dl tejföl.
Spárgafőzelék
elkészítése:
A spárgát megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük, levét
leszűrjük, a spárgát 2-3 centiméteres darabokra vágjuk.
Egész világos rántást
készítünk, és hús-vagy csontlevessel föleresztjük.
A spárgát beletesszük,
jól felforraljuk, és tálaláskor tejföllel leöntjük.
Spárgás
ételek
Spárga amerikai módra
Spárga
bajor módra
Spárga citromos mártással
Spárga
csőben sütve
Spárga felfújt
Spárga
főszakács módra
Spárga főzelék
Spárga
japán módra
Spárga krémleves
Spárgaleves