Gombával töltött zsemle

Gombával töltött zsemle, Hozzávalók:

4 zsemle,
2 fej vöröshagyma,
5 dkg vaj,
10 dkg sonka,
10 dkg csemegeuborka,
20 dkg gomba,
só,
bors,
majoránna,
reszelt gyömbér,
10 dkg reszelt sajt.
Gombával töltött zsemle készítése:
A finomra vágott hagymát vajban megpirítjuk. Hozzáadjuk a kockákra vágott gombát, sonkát, uborkát. Fűszerezzük, és betöltjük a félbevágott (és kicsit kivájt) zsemlékbe. Reszelt sajttal meghintjük, és a sütőben átsütjük.

<<< gombás ételek

   Hátszínszeletek gombás mártásban    Jászsági gombás pecsenye    Májas töltött zsemle    Svéd gombakrém    Szerb rizses gomba    Tejfölös gombamártás    Tojásos gombapörkölt