Gombakotlett recept - Gombás ételek

Gombakotlett

Gombakotlett hozzávalók:
30 dkg gomba,
2 zsemle,
tej,
2 tojássárgája,
zsemlemorzsa,
a bundázáshoz tojás,
zsemlemorzsa,
zsír a kisütéshez.

Gombakotlett készítése
A gombát megtisztítjuk, fölszeleteljük. Két tejbe áztatott zsemlével, 2 tojássárgájával és annyi zsemlemorzsával dolgozzuk össze, hogy jól formálható massza legyen. Pogácsákat készítünk belőle, tojásba, morzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük.
Zöldfőzeléket tálalunk hozzá.

Gombakotlett

   Gombapaprikás tükörtojással    Gombaropogós    Gombás csirke    Gombás galuska    Gombás gyöngytyúk    Gombás omlett    Gombás rakott hús