Fasírozott tojás - Tojás ételek

Fasírozott tojás hozzávalók:
5 tojás,
1 tejbe áztatott zsemle,
10 dkg gomba,
1 kis fej hagyma,
1 nyers tojás,
zsemlemorzsa,
só, bors, zsír.

A fasírozott tojás készítése:
A főtt tojásokat megdaráljuk az áztatott zsemlével együtt.
Zsírban megpároljuk az apróra vágott gombát, hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, sót, borsot, és a nyers tojással összedolgozzuk.
Összekeverjük a darált tojásos masszával, pogácsákat formálunk belőle, zsemlemorzsába forgatva forró zsírban kisütjük.

fasírozott tojás, tojás étel receptek, tojásos ételek, tojás, áztatott zsemle, gomba, zsemlemorzsa, zsír

Fasírozott tojás

    Firenzei tojás     Fokhagymás tojás     Gombás omlett     Gombával töltött tojás     Gyors omlett     Ham and eggs     Kaszinótojás