Csabai csirkecomb - Csirkés ételek, Csirke receptek

Hozzávalók:

8 csirkecomb,
35 dkg darált sertéshús,
1 fej vöröshagyma,
2 kiskanál pirospaprika,
1 kanál paradicsompüré,
1 kiskanál Piros Arany paprikakrém,
1 ,
só, törött bors,
2 evőkanál olaj,
3 dkg vaj.

A csabai csirkecomb készítése

A kis csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk.
A darált sertéshúst elkeverjük az apróra vágott, üvegesre párolt vöröshagymával, a pirospaprikával, a paprikakrémmel, a paradicsompürével és a tojással.
Ha jól elkevertük, a combok bőre alá tömködjük, majd megolajozott tepsibe tesszük.
Tetejüket megkenjük egy kevés vajjal, és forró sütőben 3035 percig sütjük.