Csabai csirkecomb

Hozzávalók:

8 csirkecomb,
35 dkg darált sertéshús,
1 fej vöröshagyma,
2 kiskanál pirospaprika,
1 kanál paradicsompüré,
1 kiskanál Piros Arany paprikakrém,
1 ,
só, törött bors,
2 evőkanál olaj,
3 dkg vaj.

A csabai csirkecomb készítése

A kis csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk.
A darált sertéshúst elkeverjük az apróra vágott, üvegesre párolt vöröshagymával, a pirospaprikával, a paprikakrémmel, a paradicsompürével és a tojással.
Ha jól elkevertük, a combok bőre alá tömködjük, majd megolajozott tepsibe tesszük.
Tetejüket megkenjük egy kevés vajjal, és forró sütőben 3035 percig sütjük.

    Csirke gombával     Almával töltött csirke     Francia töltött csirke     Gesztenyés töltött csirke     Csirke romanoff módra     Csirke vörösborban     Csirke veronai módra