Boros pecsenye - Sertéshúsos ételek


Hozzávalók:

Boros pecsenye készítése :
A zsemléket 2 dl borba áztatjuk, majd kifacsarjuk és összekeverjük a megpárolt gombával, a párolt zöldséggel és petrezselyemmel.
Az egészet megdaráljuk, hozzákeverjük a tojást, a fehérborsot, szegfűborsot, sót, és a kivert, fűszerezett hússzeletekre halmozzuk.
Felcsavarjuk, megtűzzük, forró olajban hirtelen pirosra sütjük, hozzáadunk 1 dl bort, a paradicsompürét, és puhára pároljuk.
Zsírjára sütjük, és rizzsel vagy párolt zöldséggel tálaljuk.

Pecsenyék

Cigánypecsenye
Boros pecsenye
Kanadai szárnyas pecsenye
Borsodi sonkás pecsenye
Borsos pecsenye
Borsos rablópecsenye
Brassói aprópecsenye
Dunántúli sertéspecsenye
Elzászi pulykapecsenye

Fel az oldal tetejére