Becsináltleves - Levesek, leves receptek

BECSINÁLTLEVES

Becsináltleves Hozzávalók:

50 dkg mirelit csirkeaprólék,
1 csomag mirelit vegyes zöldség,
1 kanál zöldpetrezselyem,
1 vöröshagyma,
1 kanál liszt,
1 kanál olaj

A becsináltleves készítése

Míg az aprólék felenged, egy csomó petrezselyem zöldet és egy diónyi vöröshagymát apróra vágunk.

Az olajban a hagymát megfuttatjuk, majd a mirelit zöldséget beletéve, néhány percig pároljuk.

A tűzről levéve beleszórjuk a zöldpetrezselymet, és félretesszük. Eközben már feltesszük az aprólékot, és majdnem készre főzzük.

A már előbb elkészített zöldséget meghintjük liszttel, elkeverjük, és az aprólékkal felöntve készre főzzük.

Betyárleves
Hozzávalók: marhalábszár, csont, füstölt szalonna, reszelt hagyma, kolbász, tejföl, bors
Bográcsgulyás
Hozzávalók: marhaszínhús, zsír, hagyma, fokhagyma, pirospaprika, köménymag, lecsó
Bolgár ikraleves
Hozzávalók: ikra, vegyes zöldség, zöldpaprika és paradicsom, vöröshagyma, szemes bors, babérlevél, kakukkfű
Borleves
Hozzávalók: savanyú bor, tojás, fahéj, szegfűszeg, citromhéj, cukor
Borcsleves
Hozzávalók: marhahús (lábszár vagy puha hátszín), sárgarépa, cékla, gyömbér, tejföl, petrezselyemgyökér

<<< Levesek

becsináltleves , levesek, levesbetétek, ételek, recept, receptek, vegyes zöldség, petrezselyem, petrezselyem

Becsináltleves