Svéd rostélyos - Marhahúsos ételek

Svéd rostélyos, Hozzávalók:

4 szelet rostélyos,
2 evőkanál reszelt hagyma,
só,
törött bors,
1 dl olaj,
1 paradicsom,
1 zöldpaprika,
10 dkg margarin,
10 dkg krém túró,
10 dkg juhtúró,
1 csomó zöldpetrezselyem.
Svéd rostélyos készítése :
A rostélyosszeleteket kiverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és megkenjük reszelt vöröshagymával. Kuktában, az olajban hirtelen megpirítjuk a hússzeleteket, adunk hozzá paradicsomot és feldarabolt zöldpaprikát, valamint kb. 1 dl vizet. A kuktát jól lezárva, az egészet puhára pároljuk.
A margarint, juhtúrót, tehéntúrót simára keverjük a finomra vágott petrezselyemmel, megsózzuk, egy kicsit borsozzuk, és a hűtőbe tesszük.
A rostélyost zsírjára sütjük, tányérokra rakjuk, és minden hússzeletre egyenletesen elosztjuk az ízletes krémet, mely szépen ráolvad.