Spárga omlett - Tojásos ételek, Tojás receptek

Spárga omlett, Hozzávalók:
4 tojás,
2 kanál liszt,
6 evőkanál tejföl,
20 dkg spárga,
só,
zsír.
Spárga omlett készítése:
A lisztet, a tojássárgákat, a sót és a tejfölt összekeverjük. Beletesszük a megfőtt, darabra vágott spárgát, majd a tojások fehérjéből vert habbal jól átforgatjuk. Palacsintasütőben, forró zsírban kisütjük, és minta palacsintát, összehajtva forrón tálaljuk.

Spárga amerikai módra
Spárga bajor módra
Spárga citromos mártással
Spárga csőben sütve
Spárga felfújt
Spárga főszakács módra
Spárga főzelék
Spárga japán módra
Spárga krémleves
Spárgaleves
Spárga leves szárnyas aprólékkal
Spárga olasz módra
Spárga omlett
Spárga saláta
Spárga sonkamártással
Spárga spanyol módra
Spárga sziléziai módra
Spárga tejfölös mártással
Spárga tekercs
Spárga vajas morzsával