Sonkával sült sertésszelet

Sonkával sült sertésszelet, Hozzávalók:

60 dkg sertésszelet,
16 dkg sonka,
4 tojás,
paradicsompüré,
mustár,
só,
bors,
8 dkg zsír.
Sonkával sült sertésszelet készítése :
A hússzeleteket kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és mindkét oldalukat pirosra sütjük forró zsírban.
Egyik oldalukat vékonyan megkenjük mustárral, és lefelé fordítva, sorban visszahelyezzük a szeleteket a zsírba. Felső oldalukat megkenjük paradicsompürével, és minden szeletre 1-1 szelet sonkát helyezünk. Egy kevés vízzel, fedő alatt, puhára pároljuk.
Ha a hús megpuhult, 1-1 tojást ütünk rá, és addig tartjuk lefedve a tűzhelyen, amíg a tojások meg nem keményedtek.

Sonkás rizottó
Sonkás rizs
Sonkás sertéskaraj
Sonkás táska