Menu

Marhafelsál tojással töltve - Marhahúsos receptek


Updated: 2017-09-17 tuja.hu

Marhahúsos ételek

Marhafelsál tojással töltve

Hozzávalók:
70-80 dkg felsál,
8 dkg füstölt szalonna,
8 tojás,
1 fej hagyma,
zsír,
só.
Marhafelsál tojással töltve készítése :
A húsból négy nagy szeletet vágunk, jól kiverjük, besózzuk. A szalonnát négy hosszú szeletre vágjuk, bevagdossuk, és minden hússzeletre teszünk egy szelet szalonnát és két kemény tojást. A hússzeleteket összetekerjük, megtűzzük vagy megkötözzük, és forró zsírban minden oldalukat átsütjük. Hozzáadjuk a reszelt hagymát, és egy kevés vízzel (időnként pótoljuk) fedő alatt puhára pároljuk.
Mikor teljesen puha, zsírjára sütjük. Kivesszük, és kétujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
A zsírba egy kis vizet öntünk, beletesszük a fölszeletelt húst, még egyszer felfőzzük, majd tálra szedve, a mártással leöntjük.
bélszínszeletek rossini módra, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Marhafelsál tojással töltve

Receptek