Majoránnás marhasült - Marhahúsos ételek

  • 2018-11-27

Majoránnás marhasült, Hozzávalók:
80 dkg marhahús (hátszín vagy rostélyos),
3 fej vöröshagyma,
só,
bors,
1 kanál majoránna,
2 dl tejföl,
1/2 dl olaj,
1 dl bor.
Majoránnás marhasült készítése :
A húst vékony csíkokra szeleteljük, megsózzuk és megborsozzuk. A hagymákat megtisztítjuk, karikára vágjuk, és egy kevés olajban üvegesre pároljuk. Rátesszük a húst, egy darabig kevergetve pirítjuk, majd a bort aláöntve, fedő alatt, puhára pároljuk. Levesszük a fedőt, zsírjára sütjük.
Megszórjuk majoránnával, ráöntünk egy pohár tejfölt, és jól átmelegítjük.
bélszínszeletek rossini módra, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Majoránnás marhasült