Lyoni csirke

  • Frissítve: 2019-09-14  

Lyoni csirke, Hozzávalók:

1,5 kg feldarabolt csirke,
20 dkg füstölt hús,
2 evőkanál olaj,
1 csomó sárgarépa,
1 kg kifejtett zöldborsó,
1 csomó zöldpetrezselyem,

Lyoni csirke elkészítése :

A főtt sonkát vagy tarját metéltre vágjuk, és egy kevés olajban megpirítjuk.

Beletesszük a megsózott csirkedarabokat, és szintén pirítjuk őket.

Egy kevés víz hozzáadásával 10-15 percig fedő alatt pároljuk.

Ezután hozzáadjuk a feldarabolt zsenge sárgarépát és a kifejtett zöldborsót és néhány fiatal borsóhéjat is.

Fedő alatt puhára pároljuk, tálra rakjuk, és meghintjük egy nagy csomó vágott petrezselyemmel.

csirke receptek

    Ludaskása     Májas csirke     Mandulás csirke     Mandulás csirke 2.     Mandulás csirkecomb recept     Mandulás töltött csirke     Marengói csirke recept