Gombával töltött karalábé

GOMBÁVAL TÖLTÖTT KARALÁBÉ, Hozzávalók:

8 karalábé,
10 dkg gomba,
1 ,
tejföl,
zsemlemorzsa,
petrezselyem,
zsír, só.
Gombával töltött karalábé elkészítése :
Apró, gyenge, egyforma karalábékat veszünk, meghámozzuk, és kivájjuk a közepét.
A kivájt részeket megvagdaljuk, és petrezselymes zsírban az aprított gombával megpároljuk.
Adunk hozzá egy egész tojást, egy kis tejfölt, zsemlemorzsát, és megtöltjük vele a karalábékat.
Kizsírozott tálba rakjuk, a tetejét zsiradékkal és tejföllel meglocsoljuk, morzsával meghintjük és 25-30 percig sütjük.

<<< Zöldséges étel receptek Zöldséges ételek

   Gombával töltött tojás    Gombával töltött zsemle    Hátszínszeletek gombás mártásban    Jászsági gombás pecsenye    Májas töltött zsemle    Svéd gombakrém    Szerb rizses gomba