Gombás tojáslepény

Hozzávalók:
50 dkg gomba,
2 fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
3 dkg szalonna,
zöldség,
20 dkg liszt,
2 evőkanál zabliszt,
4 tojás,
5 dl tej,
só, bors,
margarin vagy olaj a sütéshez.
A gombás tojáslepény készítése:
A gombát megtisztítjuk, jól lecsöpögtetjük, és szeletekre vágjuk.
A hagymát, fokhagymát finomra vágjuk, a szalonnát kockákra, és egy lábasban együtt megpirítjuk.
Hozzáadjuk a gombát, egy kissé megsütjük, sóval borssal ízesítjük.
A lisztet a zabliszttel, tojással, tejjel, sóval, borssal jól elkeverjük, a gombát és a fűszereket hozzáadjuk, és palacsintát sütünk belőle.
Uborka, paradicsom és paprikasalátával tálaljuk.

<<< gombás ételek

   Gombás vesepecsenye    Gomba torta