Gombamártás, - meleg mártások


   Mártások,    Almás ételek,    Rétes, felfújt, puding

GOMBAMÁRTÁS, Hozzávalók:
25 dkg gomba,
néhány szál petrezselyem,
1 fej hagyma,
1 evőkanál liszt,
2 dl tejföl,
bors só.
Gombamártás készítése :
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, és zsírban megpároljuk.
Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet, hagymát, sót, borsot.
Ha megpuhult, meghintjük a liszttel, egy kicsit megpirítjuk, vízzel föleresztjük, újra felforraljuk, és tejföllel tálaljuk.

<<< mártások

Gombamártás

   Gomba vadasan    Gombafejek orly módra    Gombafelfújt    Gombakotlett    Gombapaprikás tükörtojással    Gombaropogós    Gombás csirke