Csokoládébomba

Csokoládébomba, Hozzávalók:
25 babapiskóta,
15 dkg porcukor,
20 dkg vaj,
3 tojássárgája,
3 dkg kakaó,
15-20 szem rumos meggy,
3 dl tejszínhab.
Csokoládébomba elkészítése:
A vajat a cukorral és a tojássárgákkal habosra keverjük, hozzáadjuk a kakaót és a keményre vert tojáshabot.
Beleforgatunk 15-20 szem kimagozott rumos meggyet.
Egy üvegtál aljára ebből a krémből kenünk egy réteget, majd egy sor piskótát helyezünk rá. Ismét krém, majd piskóta következik, amíg a piskóta el nem fogy.
Az édességet lehűtjük. Tálalás előtt cukrozott, felvert tejszínhabbal díszítjük.

Csokoládébomba

   Csokoládés briós    Csokoládés kenyér    Csokoládé kocka    Csokoládétorta I.    Csokoládétorta II.    Csokoládés fatörzs