Csokoládétorta II. - Torták, Sütemények

Csokoládé torta II., Hozzávalók:

4 tojás,
7 dkg porcukor,
6 dkg mandula,
1 dkg zsemlemorzsa,
2 dkg kakaó,
4 dkg vaj;
krém:
2 tojás,
8 dkg cukor,
12 dkg vaj,
2 szelet csokoládé,
5 dkg mandula,
egy kávéskanál rum.
Csokoládétorta II. elkészítése:
A tojássárgákat a porcukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a pörkölt mandulát, a zsemlemorzsát, a tojások habját, a kakaót és az olvasztott vajat. Kivajazott, lisztezett tepsiben megsütjük.
Krém:
a tojásokat a vaníliás porcukorral tűzön krémmé főzzük.
A vajat habosra keverjük, beletesszük a puhított csokoládét, a pirított, darált mandulát, a kihűtött krémet és egy kávéskanál rumot, összekeverjük, tetszés szerint töltjük vele a piskótát.

Csokoládétorta II.

   Csokoládés fatörzs    Csokoládés kalács    Csokoládés kenyér    Csokoládés mákszelet    Csokoládés piskóta sült habbal    Csokoládés pite