Tűzdelt nyúlszelet - Vadételek

  • 2018-11-27

Vad receptek

Tűzdelt nyúlszelet, Hozzávalók:
nyúl comb vagy gerinc,
szalonna,
fohagyma,
zsír.
Tűzdelt nyúlszelet készítése:
A nyúl húsosabb részeiből (comb, gerinc) kétujjnyi széles szeleteket vágunk, szalonnával megtűzdeljük, két napra páclébe tesszük, majd fokhagymával megdörzsöljük, s forró zsírba tesszük. Vizet öntünk alá, sütés közben gyakran öntözgetjük és forgatjuk.
Paradicsom- vagy bármilyen más mártással tálalhatjuk.
A nyúlpecsenyét készíthetjük pác nélkül is.
<<< vadhús receptek
nyúlpecsenye magyarosan, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Tűzdelt nyúlszelet