Tűzdelt nyúlgerinc angolosan - Vadhús receptek

  • 2018-11-27

Vad receptek

Tűzdelt nyúlgerinc angolosan, Hozzávalók:
2 egész nyúlgerinc,
4 dk g só,
5 dkg zsír,
10 dkg füstölt szalonna,
törött bors,
gombás rizs,
burgonyapüré.
Tűzdelt nyúlgerinc angolosan készítése:
A nyúlgerinc hártyáját éles késsel lefejtjük, a húst füstölt szalonnával megtűzdeljük, sóval, borssal meghintjük, és forró sütőben 15-16 perc alatt angolosra sütjük. Tálaláskora 2 filét a gerincről lefejtjük, szépen fölszeleteljük, és visszahelyezzük. Tálra tesszük, burgonyával és gombás rizzsel körítjük.
<<< vadhús receptek
nyúlpecsenye magyarosan, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Tűzdelt nyúlgerinc angolosan